Onze interactieve foto's werken met Flash, Java of Quicktime. Download hier de nieuwste versie.

 

 

360° fotografie

360° foto's maken het mogelijk een totale ruimte in beeld te brengen en geven u volledige vrijheid om rond te kijken alsof u er zelf aanwezig bent. Er bestaan hiervoor verschillende technieken.

 

Spherical (bolfoto) panorama

Op dit moment nog steeds de meest gebruikte techniek, waarbij het mogelijk is om zowel horizontaal als verticaal 360° rond te kijken. Deze foto's zijn samengesteld uit 3 tot 6 foto's die worden gemaakt met een fisheye lens en een speciaal statief. Vervolgens worden de foto's aan elkaar gehecht. U kunt kiezen tussen een standaard versie en een hoge resolutie versie (eventueel Full-screen, betere  inzoom mogelijkheden, meer detail en HDR mogelijkheid).

 

One-shot (spiegel) panorama

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een spiegel die een reflectie geeft van de gehele omgeving. Deze foto´s zijn over het algemeen iets sneller gemaakt en met name geschikt om b.v. beurzen in beeld te brengen. het voordeel is dat er nooit kleine fouten kunnen optreden in de foto die worden veroorzaakt door het aan elkaar hechten van aparte foto´s. De kijkhoek naar boven en beneden is beperkt.

 
 
   
 

All contents © copyright 2007 In Beeld Multimedia, All rights reserved.
Copyright | Disclaimer | Privacy Policy | Site map