Onze interactieve foto's werken met Flash, Java of Quicktime. Download hier de nieuwste versie.

 

 
 

Film
Professionele film is nu voor iedereen mogelijk en betaalbaar. Op het gebied van film is er voor ieder budget een oplossing. Er zijn hierbij grofweg twee mogelijkheden:


Medium budget productie:
De cameraman spreekt met u ter plekke uw wensen door m.b.t. het te filmen object. Het resultaat is van goede kwaliteit en kan zowel worden aangeleverd voor het internet alsmede op DVD of Blu-Ray (High Definition). Tevens kan de film worden voorzien van rechtenvrije muziek en/of een voice-over.
De montage geschiedt geheel naar inzicht van de editor en de cameraman, uiteraard wel in overleg met diegene die de film ontvangt. Er wordt dus niet eerst naar het filmmateriaal gekeken om daarna een selectie te maken van het te gebruiken filmmateriaal. U heeft al een medium budget productie vanaf 295,00 euro excl.btw.


Customized productie:
Het kan zijn dat er specifieke wensen zijn m.b.t. het beeldformaat, de resolutie of muziek. Hierbij is het mogelijk te werken d.m.v. een script en kunnen de opnames worden verspreid over meerdere dagen. Ook is het mogelijk het gemonteerde materiaal te bekijken en aanpassingen door te voeren. Bij deze producties is het wat moeilijker een vaste prijs te geven. Het hangt immers af van de wensen van de klant. Zo kost muziek uit onze bibliotheek u bijna niets, maar voor muziek uit de bibliotheek van Buma Stemra betaalt u al snel enkele honderden euro's.  Het resultaat kan worden opgeleverd op een DVD of Blu-Ray, maar ook gewoon voor het internet. Wij converteren de producties gratis voor u in het gewenste formaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

All contents © copyright 2007 In Beeld Multimedia, All rights reserved.
Copyright | Disclaimer | Privacy Policy | Site map